Jongerencursus
Momenteel organiseren wij geen cursussen voor de jongeren.

Beginnerscursus

De beginnerscursus bestaat uit een twintigtal bijeenkomsten op wekelijkse basis. Tijdens de schoolvakanties gaan er geen lessen door. De cursus eindigt in maart-april volgend jaar.

In het cursusjaar 2018-2019 is er een beginnerscursus in Kortrijk en in Gent.

Beginnerscursus Kortrijk
Infoavond op 24 oktober 2018 om 19u30
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de exacte locatie.

Beginnerscursus Gent
Infoavond op 23 oktober 2018 om 19u30
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de exacte locatie.

 

Minicursus

Er zijn plannen om in Antwerpen een minicursus ca. zes lessen te organiseren. Heb je hierin interesse, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zit je met vragen, zijn er nog enkele twijfels of heb je meer info nodig, stuur dan gerust een mailtje naar volgend mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We helpen je graag verder!

 

Vervolgcursus
Deze wordt georganiseerd na de beginnerscursus en starten eind april (na de paasvakantie). De vervolgcursus bestaat uit een 12-tal bijeenkomsten, op tweewekelijkse basis, met een pauze in de zomervakantie.  


 
Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!