Elke week kan je ergens in Vlaanderen wel terecht voor een leuke activiteit.  Zowel voor sportievelingen als cultuurliefhebbers is er een grote keuze.  Zo worden door onze vrijwilligers fietstochten, wandeltochten, culturele bezoeken, festivalbezoeken, filmavonden, jaarlijkse citytrip enz. georganiseerd. Eveneens hebben we ons jaarlijks fiets- en wandelweekend tijdens de zomer met een verblijf op een camping.

Voor de echte sportievelingen die van een extra uitdaging en meer pit houden hebben we ook sportkriebels.  Zij organiseren mountainbiken, roeien, kayakken, enz. Kortom, de zogenaamde minder dagdagelijkse sporten.

 Daarnaast is er ons jaarlijks zomerfeest begin september waar een heel weekend lang verschillende activiteiten doorgaan.  We logeren dan telkens in een aangename weekendlocatie ergens in Vlaanderen.

Elk jaar tijdens onze ledendag ben je welkom om te vernemen hoe het met onze vereniging gaat en waarbij je vooral je mening mag geven hoe we onze werking en aanbod alsnog kunnen verbeteren op maat van onze leden.  Deze dag wordt gewoonlijk afgesloten met een lekkere barbecue.

Elke activiteit wordt aangekondigd in ons tijdschrift Metamorfose en op de gesloten facebookpagina.  Hier kan je ook zien welke leden naar de activiteit komen. Een extra stimulans om deel te nemen.

Al onze activiteiten zijn toegankelijk voor leden waarbij elk lid ook de mogelijkheid krijgt om zelf een activiteit te organiseren.