Kritiek ontvangen en er goed mee omgaan is niet gemakkelijk en zeker niet voor introverte en verlegen personen. Maar ook bij een ruimer publiek kan kritiek heel kwetsend overkomen. Vandaar dat het een heel goed onderwerp is voor een praktische workshop met concrete situaties in samenwerking met Gezonde Buurt (CM).

Men begint met een beknopte uiteenzetting via PowerPoint, om daarna de aanwezigen in kleine gespreksgroepjes te verdelen om samen passende en assertieve antwoorden te vinden bij opgegeven lastige situaties. Ieder gespreksgroepje duidt vervolgens een woordvoerder aan, die in grote groep voor een van de situaties een krachtig antwoord vermeldt. De andere woordvoerders kunnen aanvullen met andere mogelijkheden. Het is de bedoeling dat Iedere situatie door een ander gespreksgroepje in grote groep wordt besproken. Op het einde van de workshop worden er passende antwoorden meegegeven, zodat iedereen nog eens rustig de workshop kan doornemen.

Wanneer?
Zaterdag 24 juni 14 u – 17 u 30 (onthaal vanaf 13 u 40)
Waar?
Hof van Watervliet (zaal 4, 1ste verdieping straatkant) Oude Burg 27, 8000 Brugge (in het straatje achterkant Belfort)
Parking Zand op 10 minuten wandelafstand
Aantal deelnemers:
max. 39 personen (niet VVM leden ook toegelaten) in samenwerking met ‘Gezonde Buurt’, CM Brugge
Kostprijs:
VVM-leden: 10 euro
niet-VVM-leden 15 euro (vóór 22/06 overschrijving naar VVM-rekening BE72 0682 0495 0216 met mededeling : ‘kritiek ontvangen’ + naam en voornaam
geld meebrengen voor een drankje in de pauze
Meer info over Gezonde Buurt:
https://www.gezondebuurt.be/gezonde-buurt
Inschrijven:
Stuur een mail naar vorming@vvm-vzw.be (met naam, voornaam en mobiel telefoonnummer in het geval er iets onverwacht mocht voorvallen)