Vormingsmomenten: Geregeld biedt de VVM een voordracht of workshop aan over een aspect van verlegenheid. Deze vormingen worden begeleid door zowel VVM-leden als door externe sprekers.

Vormingsweekend: Eén maal per jaar organiseert de VVM voor onze leden een vormingsweekend. Voor de belegeiding van dit weekend gaan wij steeds op zoek naar professionele mensen. Naast de vormingsmomenten bieden we tijdens dit weekend ook mogelijkheden aan om in een ontspannen sfeer mekaar (beter) te leren kennen.

Vorming cursusbegeleiders: De begeleiders van onze cursussen zijn zelf lid van de VVM. Ze geven de informatie die ze zelf geleerd hebben door aan hun cursisten.  We bieden hen een stevige ruggesteun aan door bij aanvang van de cursus een aantal vormingsmomenten te organiseren waar zij praktische tips meekrijgen voor een geslaagde start. Onze cursusbegeleiders worden steeds opgevolgd en bijgestaan tijdens de cursus

Hieronder vind je een overzicht van de voordrachten en workshops die onze vereniging de afgelopen maanden heeft aangeboden:

September 2011: Voordracht 'Schuldgevoelens leren loslaten'
Oktober 2011: PRH-cursus 'Groeien in zelfvertrouwen'
November 2011: Workshop 'Ken jezelf via de wet van spiegeling'
Januari 2012: Voordracht 'Assertiviteit'
Februari 2012: Workshop 'Goed gestemd'
Maart 2012: Vormingsweekend 'Krachtig jezelf zijn'