Ledenactiviteiten

De agenda van onze ledenactiviteiten kan je vinden in het tijdschrift en in onze gesloten Facebookgroep. Op regelmatige tijdstippen organiseren we stadsbezoeken, wandelingen, fietstochten, restaurantbezoeken, museums, workshops etc. Download hier enkele proefexemplaren van ons tijdschrift.

Komende publieke activiteiten

Externe vormingen i.s.m. CM : Assertiviteit anders.
Leren opkomen voor jezelf met een eigen mening en steeds met respect voor de mening van de ander is een echt groei proces. In deze cursus van 3 sessies worden zeven bouwstenen aangeboden om assertief en zelfverzekerd naar voren te komen. De cursus wordt door PRH in diverse gebouwen van de CM ’s avonds gegeven.

  • As : Do 19/09, 26/09, 03/10
  • Aalst : Di 08/10, 15/10, 22/10
  • Haren : Wo 06/11, 13/11, 20/11
  • Kortrijk : Do 07/11, 14/11, 21/11

Prijs voor CM-leden : 75 à 85 euro (afh. van de locatie) Prijs voor niet CM-leden : 90 à 100 euro

Deze externe cursus is aanvullend aan de beginnerscursus VVM en komt in aanmerking voor reductie van max. 10 euro/persoon/jaar voor VVM leden. Opmerking : deze goedkope cursus is zeer populair (de cursus in Antwerpen op 19/02 was na korte tijd volzet).

Inschrijven : rechtstreeks bij de lokale afdeling van CM via PRH | Assertiviteit anders en graag een e-mail ter info met jouw betaalbewijs naar [email protected] Bedankt !

Ter info : inschrijvingen VVM leden : Kessel-Lo (2), Gent (2), Ranst (3), Zedelgem (2)

Communicatie workshop i.s.m. Avansa Gent : Hoe lastige zaken toch zeggen vanuit voorbeelden van de deelnemers (zaterdag 5/10 en 19/10)
meer informatie

Communicatie workshop (Gent) : Hoe gelukkige relaties aangaan en behouden (zaterdag 9/11)
meer informatie

Via Teams worden er ook regelmatig online workshops / praatcafés gegeven rond populaire thema’s die onze beginnerscursus aanvullen (verminderen van piekeren, meer zelfvertrouwen, perfectionisme, kritiek ontvangen, kritiek durven geven, uitstelgedrag)  Voor VVM leden is dit gratis, voor niet VVM leden is dit 5 euro per sessie.  Voor meer details, graag contact opnemen met [email protected].

Webinars

Kijk hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Cursussen

Kijk zeker ook eens naar de agenda van onze cursussen.