Elke week kan je ergens in Vlaanderen wel terecht voor een leuke activiteit. Zowel voor sportievelingen als cultuurliefhebbers is er een grote keuze. Zo worden door onze vrijwilligers fietstochten, wandeltochten, culturele bezoeken, festivalbezoeken, filmavonden, jaarlijkse citytrip enz. georganiseerd. Ook hebben we ons jaarlijks fiets- en wandelweekend tijdens de zomer met een verblijf op een camping.

Daarnaast is er ons jaarlijks zomerfeest begin september, waar een heel weekend lang verschillende activiteiten worden georganiseerd. We logeren dan telkens in een aangename weekendlocatie ergens in Vlaanderen.

Elk jaar tijdens onze ledendag ben je welkom om te vernemen hoe het met onze vereniging gaat en waarbij je vooral je mening mag geven hoe we onze werking en ons aanbod nog kunnen verbeteren op maat van onze leden. Deze dag wordt gewoonlijk afgesloten met een lekkere barbecue.

Elke activiteit wordt aangekondigd in ons tijdschrift Metamorfose en in de geheime Facebookgroep. Hier kan je ook zien welke leden naar de activiteit komen. Een extra stimulans om deel te nemen.

Al onze activiteiten zijn toegankelijk voor leden. Elk lid krijgt ook de mogelijkheid om zelf een activiteit te organiseren.